Broccolisuppe

Forleden dag lavede jeg en blomkålssuppe, som jeg var svært tilfreds med, og derfor besluttede jeg at lave en version med broccoli. Man kan bruge de grøntsager, man har i huset – kokosmælk og cashewnødder gør suppen sød og cremet.

 

Ingredienser (4 portioner):

2 rødløg

5 fed hvidløg

1 porre

Olivenolie

1 hoved broccoli

Et par kartofler (kan udelades)

2 gulerødder

2 boiullonterninger (eller tilsvarende)

Frisk eller tørret timian

1 dl kokosmælk

1 dl cashewnødder

Salt

 

Løg, hvidløg og porre skæres i grove stykker og sauteres møre i en gryde med lidt olie. Broccoli, kartofler og gulerod skæres i mindre stykker og lægges i gryden sammen med timian og bouillon. Grøntsagerne dækkes med kogende vand og koges møre i cirka 25 minutter. Suppen blendes med kokosmælk og cashewnødder og smages til med salt.

Her er den serveret med en burgerbolle fra min kogebog Low carb lækkerier.

 

 

 

P.S. Har du set min 50 siders Low carb livsstilsguide fyldt med kostvejledning, sukkerafvænningguide,  træningsprogrammer, tips til stabilisering af hormoner der giver  genstridige fedtdepoter, kostplan med indkøbsliste, inspirerende  opskrifter og lukket Facebookgruppe? Læs mere og bestil hér.